Ik ben Angélique Kloosterman (1972). Na 20 jaar bij de Rabobank te hebben gewerkt was het tijd om het roer om te gooien. Na het volgen van de benodigde specialistische opleidingen om zo te voldoen aan de diverse kwaliteitskeurmerken, heb ik in 2014 Vizier Mediation opgericht.

Ik sta ingeschreven in het register van de Mediators Federatie Nederland (voorheen NMI).
MfN registermediator is een beschermde titel en ik ben gehouden aan de MfN Gedragsregels. Voor u betekent dit de garantie voor onafhankelijkheid en onpartijdigheid. Ook verplicht deze erkenning mij om mijn kennis en vaardigheden voortdurend op peil te houden. Daarnaast ben ik bezig met het behalen van het kwaliteitskeurmerk voor het Register Financieel Echtscheidingsadviseur, zodat u ook op dat gebied verzekerd bent van kwaliteit op financieel en fiscaal gebied.

Ik vind het belangrijk dat alle betrokkenen uiteindelijk weer vol goede moed verder kunnen in het leven: met het Vizier op de toekomst gericht!

Met Vizier Mediation bied ik een adviespraktijk op het gebied van mediation en (financieel) echtscheidingsadvies, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat, en waarbij het menselijke aspect niet uit het oog verloren wordt.